FŐOLDAL   BEJELENTKEZÉS   RÓLUNK   JELENJEN MEG NÁLUNK   KAPCSOLAT     

 NÉV

 (Például: pék)
 TEVÉKENYSÉG

 (Például: pékség)
 VÁLASSZON HELYET

 (Például: budapest)

Első Magyar Internet Szaknévsor Kft. Demó
CÍM: 1055, Budapest , Nyugati tér 8.
KIFEJEZÉS: internet lehetőség, web-design, weboldal tervezés, internet szolgáltatás, szakértő, internet kereskedelem
TERMÉK: • Alapmegjelenésben (58 000,- Ft + Áfa) Ön megadhatja cégnevét, elérhetőségeit (Telefon, Fax, E-mail, Webcím). 300 karakterben mutathatja be cégét és 20 tevékenységet / Márkát / Terméket, színes emblémát vagy logót rendelhet cégéhez, • Adatbázisunk teljesen nyitott a keresők számára, így a Google és más keresőben is a meghatározott kulcsszavakra garantáltan kiemelt helyen jelenhet meg a Yellowpages oldalán keresztül, • Egyedi internetes oldalt biztosítunk Ön számára, amely kizárólag csak az Ön által meghatározott adatokat tartalmazza és a cégneve.yellowpages.hu cím alatt bárki számára elérhetővé válik., • Térképes kereső, Yellowpages extra szolgáltatásai:, A YP VISUAL csomag extra szolgáltatásai: Sokszor egy jó kép, többet mond ezer szónál. A YellowPages oldalon kulcsszavakra célzottan jelenítheti meg bannerját. A bannerja mindig megjelenik a jobb oldalon a találati listába, ha az adott kulcsszóra keresnek. Így a bannerja, csak a célcsoportnak fog megjeleni 1 éven keresztül. A csomag díja: 98 000,- Ft - amely tartalmazza az alapre, A YP GOLD csomag extra szolgáltatásai :Emelkedjen ki a cégek közül! Legyen mindig a találati lista elején! Ne bízza a véletlenre, azt hogy cégét, hányan találják meg a tevékenységeket felölelő kulcsszavakra! Pozícionálja megjelenést állandóan kiemelve! A csomag tartalmazza az alapregisztrációt és a kiemelést a meghatározott 1 db Kulcsszóra 1 teljes éven keresztül. , A YP Video csomag extra szolgáltatásai: Töltse fél cége bemutatkozó videóját telephelyéről, termékeiről, szolgáltatásairól, hogy kiemelkedjen a többi cég hirdetései közül! Felméréseink bizonyítják, hogy a jó videós hirdetés emeli a megkeresések számát és növeli a cégbe vetett bizalmat az oldalra látogatókban!
MÁRKA: Yellowpages, Szaknévsor, Google, Facebook, Msn, Yahoo
TEL: 0670/967-71 61, 061/788-4552
E-MAIL: Kapcsolatfelvétel
Minősítések: Cégünk lehetőséget biztosít DEMÓ oldalak igénylésére, teljesen INGYENESEN megtekintheti, hogyan is jelenne meg cége oldalainkon, kérheti telefonon vagy e-mailen, mely címeket fentebb megtalál.
Első Magyar Internet Szaknévsor Kft. Demó
BEMUTATKOZÁS
MEGKÖZELÍTÉS
KAPCSOLAT
KÉPEK
VIDEÓK
KEDVEZMÉNY
TEVÉKENYSÉG
TELEPHELY
"Kik vagyunk? Cégünk - Az Első Magyar Internet Szaknévsor Kft. - 1996 óta működik. Magyarországon az elsők között indult professzionális internetes üzleti adatbázis és kereső rendszerével. A már bizonyítottan magas elismerést szerzett két domain név - www.yellowpages.hu és a www.szaknevsor.hu - garantáltan a köztudatban forog! Az adatbázisunkban szereplő nyilvános adatok már nem csupán az oldalunkon böngészők számára jelentenek hasznos segítséget, hanem annak keresőoptimalizált tulajdonságánál fogva az adatok, információk minden nyilvános internetes kereső szoftver számára érzékelhetővé váltak. Így aki például a Google-ben keres egy olyan kulcsszóra, amely a mi adatbázisunkban szerepel, az nagy eséllyel lesz jó pozícióban megtalálható a Google találati oldalán is! Ezért, a mi rendszerünkben lévőkre, akár Önre is a világ bármely pontjáról könnyen rátalálhatnak a potenciális ügyfelek, méghozzá a lehető leginkább költséghatékony módon! Mit kínálunk? A Yellowpages a Világ legismertebb céginformációs szolgáltatása. Magyar Yellowpages rendszer üzemeltetőjeként kínálunk megjelenési lehetőséget a hazai és nemzetközi viszonylatban is leginkább használt adatbázisban. A minőség garanciája, hogy rendelkezünk a Google Adwords Professional minősítéssel. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését. "
Útvonal tervezése a cég székhelyéhez
Honnan: 
Kapcsolatfelvételi űrlap:

Név:*
Telefonszám:*
E-mail:*
Kapcsolatfelvétel célja:*
Üzenet:*
 
A HIRDETŐHÖZ NEM TARTOZIK VIDEÓ MEGJELENÉS
A HIRDETŐHÖZ NEM TARTOZIK KEDVEZMÉNY
  • Alapmegjelenítés Yellowpages.hu oldalain
  • Google.hu és hasonló keresőkben való kiemelt megjelenítés a Yellowpages.hu oldalain keresztűl
  • Egyedi internetes felület cége számára
  • Banner-es megjelkenítés
  • Térképes keresőben való megjelenítés
  • Hamarosan az "okostelefonokon" is megjelenünk!!!
  • Facebook.hu - s profil biztosítása partnereink számára
  • 1055 Budapest , Nyugati tér 8.